BANCI | Ultima Ora

ING a inceput saptamana in forta: site-ul este cazut, clientii reclama ca nu pot folosi serviciile bancii (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-07-30 09:30

Problemele dese ale ING Bank de functionare a sistemelor online si de carduri nu se mai termina: inca de la prima ora clientii au inceput sa se planga ca nu pot utiliza nici aplicatia de online banking Home Bank, nici nu pot face plati online cu cardul.

"Din nou?!?! 3D Secure ING.ro server IP address could not be found", a reclamat un client, pe Facebook.

ING l-a rugat pe client sa-i dea un mesaj privat "pentru a verifica suplimentar situatia."

Insa la o simpla verificare a site-ului bancii, la adresa ing.ro, oricine poate constata ca la aceasta ora (09:05) nu se poate accesa. (vezi foto)

"Din cauza ploii nu merge DIN NOU homebank?!!??", se plange un alt client.

ING i-a raspuns ca "Home Bank este functional in acest moment", ceea ce este putin probabil, avand in vedere ca site-ul bancii este cazut.

"Numarul cazurilor de nefunctionare a acestei platforme ce ar trebui sa aiba fiabilitate maxima a devenit rusinos pentru ING si pagubos pentru toata lumea. Scuzele, indiferent cat de politicoase sunt, nu acopera jalea starii de nefunctionare", a replicat clientul.

"Ce se intampla, in ultima perioada, de functioneaza aplicatia cu un asemenea delay? Tranzactiile in asteptare nu sunt vizibile in timp real, OP trimise pe mail nu ajung sau ajung cu o intarziere f mare si, mai ales, imposibilitatea de a accesa aplicatia cu zilele!!", se plange altcineva.

Si gluma cu sarcasm de luni dimineata: "Cu grija, ca daca e in datacenter, experienta ne spune ca nu porneste sistemul de stingere."

Deocamdata nu avem niciun raspuns de la reprezentantii bancii cu privire la problemele de astazi.

Ora 11: site-ul ing.ro si-a revenit (nu si in wifi), iar la sectiunea "starea serviciilor" aflam ca "in acest moment platile online cu cardul sunt disponibile partial".

Ora 11:45 - site-ul ing.ro merge si in wi-fi, iar la "starea serviciilor" apare ca "toate serviciile sunt functionale si nu avem mentenanta programata in urmatoarea perioada."

De ce a cazut site-ul ING?

Pentru ca domeniul ING.ro a expirat astazi iar banca nu l-a innoit, dupa cum au dezvaluit clientii:

"Deci nu pot sa cred ca nu pot face plati cu cardul la comerciantii ce lucreaza cu voi fiindca v-a expirat domeniul ing.ro 😂 . Ce pretentii sa am sa mai continui cu voi?"
Nume Domeniu:ing.ro
Data Expirării:2018-07-30
Status: PendingDelete

 

(stire in curs de actualizare)

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii