BANCI | Ultima Ora

Garanti Bank isi informeaza detinatorii de obligatiuni ca a publicat raportul semestrial

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-08-30 16:21

Garanti Bank SA își informează deținătorii de obligațiuni, simbol GBR19, că a fost publicat Raportul aferent semestrului I al anului 2018, întocmit în conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2018, care cuprinde:

a) Situaţiile financiare interimare neauditate, întocmite la 30 iunie 2018;

b) Raportul semestrial la 30 iunie 2018, întocmit în conformitate cu Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018;

c) Declarațiile persoanelor responsabile privind situațiile financiare la 30 iunie 2018.

Raportul este disponibil pe site-ul www.garantibank.ro, secțiunea "Compania Noastră-Despre Noi-Situații financiare”. Raportul în format letric poate fi obținut de la sediul băncii din Bucureşti, Str. Fabrica de Glucoză nr. 5, Novo Park, Clădirea F, Etajele 5-6, Sector 2, București.

Valoarea totală a activelor Garanti Bank SA la 30 iunie 2018 era 10 miliarde lei, în timp ce volumul total de credite din toate segmentele (Retail, IMM și Corporate) a atins valoarea brută de 7,6 miliarde lei, cu o creștere anuală de 8,9%.

De asemenea, volumul depozitelor atrase de la clienți a crescut cu 13,9%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 7,8 miliarde lei, toate liniile de business aducându-și aportul la această creștere.

Totodată, numărul de clienți a crescut cu aproximativ 1,8%, în comparație cu primul semestru din 2017, iar numărul cardurilor emise (debit și credit) de Garanti Bank a înregistrat o creștere de 1,6%, depasind cifra de 300.000 de carduri emise.

Totodată, rețeaua națională de POS-uri Garanti Bank s-a extins în primele 6 luni și a crescut cu 5,2%, ajungand la aproape 13.000 de unități.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii