IFN | Profil

Axi Finance lanseaza un card de credit fara comisioane, dar cu o dobanda de 72% pe an

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2017-03-15 08:43

Axi Finance, o Institutie Financiara Nebancara (IFN), inregistrata in 2016 in registrul general al BNR, prima subsidiara din strainatate a companiei bulgare Access Finance, anunta lansarea in Romania a unui card de credit tip MasterCard.

Axi Finance precizeaza intr-un comunicat ca acest card asigura acces la finantare indiferent de situatia financiara si sociala a detinatorilor, iar pe site-ul companiei (axi-finance.ro) se mentioneaza ca exista sanse de aprobare chiar si cu istoric de creditare negativ.

Cardul se poate solicita prin telefon sau online iar aprobarea se obtine prin telefon.

Nu se percep comisioane de emitere si de administrare a cardului, nici pentru utilizarea acestuia la platile in magazine sau pentru retrageri de numerar.

Pe de alta parte, cardul are o dobanda mare: 72% pe an, costul total al cardului, exprimat prin DAE (dobanda anuala efectiva) ajungand la 86,92%, conform datelor de pe site-ul Axi Finance.

Comunicatul de presa al Axi Finance:

Peste 5.000 de români au solicitat un card de credit nou și inovator, în prima lună de la lansarea acestuia

AXI Card este un instrument de plată flexibil și inovator, care asigură acces la finanțare, indiferent de situația financiară și socială a deținătorilor

AXI Card, un nou card de credit cu valabilitate internațională, care asigură acces la finanțare, indiferent de situația financiară și socială a deținătorilor, a atras, în numai o lună de la lansare, peste 5.000 de solicitanți. Mai mult de 1.600 de solicitări au fost deja aprobate și peste 1.000 carduri au ajuns deja la clienți, a anunțat AXI Finance IFN S.A., recent intrat pe piața din România.

AXI este un card de credit fără comisioane de emitere sau de administrare și fără comisioane aplicabile tranzacțiilor efectuate pe piața locală, inclusiv la bancomatele din România. Compania consideră că interesul de care se bucură produsul său se explică prin procedura simplificată de solicitare la distanţă a cardului, ce se poate realiza telefonic sau online, fără a completa prealabil un formular.

"Piața cardurilor de credit din România se află pe un trend constant ascendent, în ultimii ani înregistrând o creștere puternică a utilizării şi ajungând la o piaţă de circa 2,65 milioane de carduri. Cu toate acestea, rata de penetrare raportată la populație este mult sub nivelul din majoritatea statelor europene, unde media ajunge la un card de credit de persoană. Astfel, sunt create premize bune pentru o dezvoltare de succes a brandului AXI în țara noastră. Analizele noastre arată că românii au nevoie de un instrument de plată flexibil și comod, precum cardul AXI. De aceea, suntem încrezători că zecile de mii de clienți pe care îi vizăm începând din acest an își vor pune încrederea în noi și se vor convinge de beneficiile acestui produs", a declarat Laur Emilian, CEO AXI Finance în România.

Laur Emilian, CEO AXI Finance în România
Laur Emilian, CEO AXI Finance în România

Acest produs este deja binecunoscut pe piața din Bulgaria sub denumirea de White Card, unde are peste 60.000 de utilizatori activi, numărul acestora continuând să crească. AXI Finance este divizia internațională a companiei bulgare Access Finance Ltd., care iese în premieră pe piața internațională odată cu lansarea din România, la distanță de numai câteva luni de la anunțul extinderii companiei în afara granițelor.

"Am fost dintotdeauna ghidați de misiunea noastră de a furniza servicii flexibile și inovatoare prin cardurile noastre de credit, indiferent de situația financiară și socială a clientului, în combinație cu o calitate excelentă a serviciilor. Acesta este modul nostru de a contribui la incluziunea financiară a persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, nu au acces la instrumentele tradiționale de plată. Aceste persoane ar putea face plăți cu cardul de credit, fie online, fie de pe un telefon mobil. Suntem încrezători că AXI va oferi toate aceste beneficii și clienților noștri din România”, a declarat Țvetan Krastev, manager al Access Finance Ltd.

Detalii despre AXI:

White Card este un card de credit ușor accesibil și valabil la nivel internațional, utilizat la efectuarea plăților și cumpărăturilor, oferit de una dintre instituțiile financiare de top din Bulgaria – Access Finance. Primul card a fost emis în 2013, iar în prezent, numărul deținătorilor activi ai unui White Card depășește 60.000 de persoane în Bulgaria. În mai puțin de trei ani, clienții companiei au utilizat fonduri de peste 80 de milioane de leva pentru a-și satisface nevoile.

White Card este un produs destinat publicului larg ce îmbunătăţeşte accesul cetățenilor bulgari la acest tip de instrumente de plată, oferindu-le în același timp posibilitatea de a achiziționa online produse și servicii în toată lumea. În 2016, compania și-a anunțat intrarea pe piețele internaționale cu brandul AXI, destinat operațiunilor din afara țării de origine.

Subsidiara din România, AXI Finance IFN. S.A., și-a început operațiunile la începutul anului 2017, la doar câteva luni după anunțul extinderii companiei pe piețele internaționale.

Pentru mai multe informații: https://axi-card.ro

Taguri: comisioane cont bancar  Vodafone  credite IFN  DAE (Dobanda Anuala Efectiva) credite ipotecare  carduri de credit  

Comentarii

Dragomitr Elena Florentina
CARD
Doresc un imprumut

dragomir nicoleta florina
axi card
In ce conditii pot mari linia de credit?multumesc

Belea Niculina
ca re este suma maxima
buna ziua as dori un card

Belea Niculina
ca re este suma maxima
buna ziua as dori un card

Belea Niculina
ca re este suma maxima
buna ziua as dori un card

Belea Niculina
ca re este suma maxima
buna ziua as dori un card

Belea Niculina
ca re este suma maxima
buna ziua as dori un card

Client
Card axi
Este o hotie pe fata, nu stiu cum puteti face publicitate la asa o camatarir legala. De ce nu scrieti si de comisioane aici? 100% ... oar pe site scrie ca se elibereaza imediat .. va garantez ca imediatul asta dureaza saptamanii pana la aprobare. Oameno buni nu va incumetati la asa ceva .. si daca o faceti ganditi-va de 50 de ori inaimte Va multumesc !

PINTILIE MARIAN
DE CE NU FUNCTIONEAZA CARDUL
BUNA ZIUA, AM O PROBLEMA CU CARDUL;ACUM CITEVA ZILE MAI EXACT,JOI PE DATA DE 20-07-2017,AM PRIMIT CARDUL DE CREDIT PE CARE LAM SOLICITAT DE LA DUMNEAVOASTRA,IAR SIMBATA PE DATA DE 22-07-2017 MAM DUS SAMI FAC CUMPARATURILE CU CARDUL,DAR SURPRIZA NU A FUNCTIONAT CARDUL,NICI LA UN ATM,SI NICI IN MAGAZIN,ASA CA MAM FACUT DE RUSINE CU AXI CARDUL DUMNEAVOASTRA,AM O INTREBARE; DE CE NU LATI ACTIVAT PE CARD SAU SA MA ANUNTATI CA NU ESTE ACTIVAT AXI CARDUL; SI AS DORI SA STIU CIND ESTE ACTIVAT CARDUL,CA DEJA AM PIERDUT INCREDEREA IN BANCA DUMNEAVOASTRA,ASTEPT RASPUNS CIT MAI URGENT,VA MULTUMESC FRUMOS.

vacaru elena
elena
Buna as vrea si eu un credit cum pot sa beneficiez astept raspuns

BURNETE Vasile Fănel
Bună ziua as dori și eu un card dacă se poate.


BURNETE Vasile Fănel
Bună ziua as dori și eu un card dacă se poate.


cornel
axi
mai oameni buni.....respectati si cititi bine contractul.....daca voi sinteti ok...axi e ok. il folosesc de un an si sunt multumit.

Dinu Robert
cum se utilizeaza cardul si cum se returneaza banii la axi
Cei care aveti deja card, cum il folositi, cumparati din magazin, scoateti bani de pe el la ATM? Cum se returneaza banii la AXI , se fixeaza o rata lunara sau cum? multumesc

Trancota Silviu
Minciuni
Minciuni gogonate cu cardu vostru...am aplicat, am fost sunat, am dat toate datele dupa care a durat in jur de vreo 3 ore si am primit un mesaj de confirmare prefum ca am fost respins....nu stiu nici cel mai mic motiv de ce m-au respins. O inselatorie pe fata. Vor doar sa aibe datele voastre oameni buni

Eu FDC
Axi
Daca e folosit cum trebuie nu ai nicio problema , il am de un an aproape si nuviodata nu am avut probleme.

Eu FDC
Axi
Daca e folosit cum trebuie nu ai nicio problema , il am de un an aproape si nuviodata nu am avut probleme.

Carciu irina
Card axi
Am nevoie urgent de un card de la dv .multumesc.

Cristian
Ehm
Pentru persoanele ce cer cardul și vor mai multe detalii: Acesta este un articol și bancherul.ro nu este site-ul oficial axi card - degeaba scrieți aici. Site-ul oficial este https://axi-card.ro, nu va va răspunde nimeni aici pentru că nu cereți unde trebuie. Dar într-adevăr ofertele de genul au șansa sa fie cămătării, IFN-urile sunt așa de obicei. Dobânda este oarecum mică pentru un IFN, dar sigur ceva, undeva în contract îți "vine de hac". Dacă doriți un credit, recomand Cec Bank sau Raiffeisen. Am lucrat cu ambele bănci și au fost foarte "cumsecade". Mai ales cei de la Raiffeisen ținând cont de faptul ca am avut întârzieri repetate și nici măcar nu m-au raportat la biroul de credite. În schimb la Ferratum (un alt IFN) unele persoane ce ma sunau pentru a face plata mai că voiau să mă ia la bătaie prin telefon.

Georgescu Dorian
Foarte bun
Detin acest card si daca il folosesc cu cap este foarte bun. Recomand cu incredere.

Adrian
Card de credit.
Buna ziua. Oameni buni de ce nu aplicati pentru un card de credit la banca voastra unde aveti deschise conturi curente, si unde aveti perioada de gratie in care nu platiti dobanda. De ce va incurcati cu camatarii astia nemernici?

viorica
card
Mai rau decat la camatari, mai bine mergeti la banca si va faceti card de cumparaturi

Diman emil
Comentariu
Dacă plătești la timp nu ai probleme ,dacă nu ai puso original.așa că nu ieste pentru toată lumea acest card.dacă nu respecți regulile plătești 86 la sută dobînda pe an.

Andrei Gabriel
Sunt interesat
Bună ziua vreau și eu un card azi se poate trimite prin poștă Andrei Gabriel comuna Secuieni judetul Neamț 127

Cheratoiu Cornel Silviu
Plangere
Hotie si eu am card la axi si nu sant multumit de loc fac oferte doar la cine vor ca sa utilizeze cardu am dovada concreta de ce,sant un client fidel am depus bani in perioada 1-5 ale luni si mi sa luat dobanda 150ron ca am pus bani fractionat in perioada respectiva furt pe fata am cerut nr de telefon unui superior si nu l-am primit nu poate sa-i controleze nimeni.

Marian
Dovada uriașă
Și eu am luat card de la ei și dacă nu achiți suma totală este o dobânda de 15 % și dacă nu se achita între 1 și 5 a luni creste la 25 % va sfătuiesc sa nu luați



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii