TEHNOLOGII BANCARE | Ultima Ora

Solutii de ultima generatie pentru transformarea digitala accelerata a bancilor, prezentate de Asseco SEE

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-05-21 08:27

Asseco SEE, una din cele mai mari companii furnizoare de soluții bancare din Sud Estul Europei, organizează marți, 2 iunie, începând cu orele 9:00, conferința “Fast-forward Banking - The Power of Digital Transformation”, la Hotel Athenee Palace Hilton din București, Sala Regina Maria, anunta compania intr-un comunicat.

Scopul evenimentului este acela de a aborda subiecte actuale și de interes pentru reprezentanții pieței bancare, în traseul acestora către digitalizare:

- Experiența utilizatorului, unul din principalii stimuli ai inițiativelor pentru digital banking,

- Cele mai bune practici: strategiile de multichannel banking (sucursală, eBanking, mBanking) – experiența Telenor Banka din Serbia, prima bancă online din regiunea SEE, unde Asseco SEE a furnizat soluția informatică completă,

- Îmbunătățirea proceselor cu scopul de a oferi clientului cea mai bună călătorie către digital,

- Elemente inovative de securitate, pentru protejarea clienților,

- Utilizarea eficientă a Big Data pentru managementul Digital Bank,

- Scoring și analiză adaptate provocărilor actuale de business.

Reprezentanții Asseco SEE din Croația, Polonia, România și Serbia vor dezvălui cum băncile pot trece pe fast forward în traseul lor către digitalizare, acum mai mult ca oricând și cum o bancă poate utiliza tehnologia în beneficiul său pentru a oferi clienților noi modalități de colaborare și comunicare. Transformarea digitală a băncilor. Revoluție sau evoluție? Revoluție pe de o parte pentru că această transformare se referă la acele bănci care aduc un suflu și experiențe noi prin acceptarea digitalizării și Evoluție, pe de altă parte, referindu-ne la băncile care acum încep să se implice în jocul transformării digitale.

Deși observăm azi anumite piețe foarte avansate în zona de digital, cum este cazul canalelor de comunicare cu clienții, cu servicii puternice de mobile banking, mai sunt multe de recuperat până la digitalizarea completă a proceselor bancare și până la obținerea de beneficii. Aplicațiile targetate către client nu pot acționa fără să fie conectate și integrate cu procesele interne, resurse și date", declară Igor Gržalja, Group Sales Director, Banking, Asseco SEE (foto).

"Evenimentul de la București este o oportunitate concretă pentru Asseco SEE de a demonstra cum includerea inovației digitale în toate instrumentele prin care se comunică cu clienții precum și în procesele middle și back-end, poate transforma experiența consumatorului și cum se pot îmbunătății eficiența și eficacitatea acestor procese”, a adaugat el.

Partenerii evenimentului sunt : MicroBlink, Euronovate, SmartDisplayer.

Detalii privind înregistrarea pot fi găsite pe: http://goo.gl/forms/OniJX6pQsy

Conferința va reuni aproximativ 50 de participanți, printre care se vor afla reprezentanți ai top managementului din bănci, specialiști din cadrul Asseco SEE Croația, Polonia, România și Serbia, sponsori și mass media.

Despre ASSECO SEE

Grupul Asseco South Eastern Europe (SEE) este una dintre cele mai mari companii de IT de dezvoltare și integrare de soluții și servicii software proprii în regiunea Europei de Sud-Est (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Compania furnizează soluții IT&C pentru diverse verticale de business, inclusiv în sectorul financiar-bancar, administrație publică, utilități și telecomunicații. Asseco SEE deține în portofoliul său produse, soluții și servicii software complete customizate precum și soluții de mobile security pentru carduri, ATM-uri , POS-uri.
Din octombrie 2009, acțiunile Asseco South Eastern Europe sunt listate la Bursa din Varșovia. Grupul Asseco SEE are peste 1.400 de angajați în 13 țări. Peste 10 din cele 15 cele mai mari bănci din Sud Estul Europei, sunt deja clienții Asseco SEE.

www.asseco.com/see

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii