TEHNOLOGII BANCARE | Ultima Ora

RCS & RDS devine prima companie de telecomunicatii care implementeaza MasterPass la achitarea platilor online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-11-27 15:53

RCS & RDS a implementat în meniul aplicației Contul meu Digi (https://digicare.rcs-rds.ro), cu ajutorul procesatorului de plati EuPlatesc.ro, platforma de servicii digitale MasterPass™, oferindu-le clienților săi posibilitatea de a realiza plata facturii printr-un simplu click, potrivit unui comunicat de presa al MasterCard.

Astfel, plata serviciilor va putea fi efectuată prin simpla apăsare a butonului “Cumpără cu MasterPass”, ceea ce le va furniza clienților RCS & RDS o experiență la plată simplificată, rapidă și securizată, din portofelele lor digitale, fără a mai fi necesară introducerea datelor cardului.

Prin această implementare, RCS & RDS devine prima companie de telecomunicații care oferă clienților săi posibilitatea de a utiliza platforma digitală MasterPass la achitarea plăților online.

„Parteneriatul cu RCS & RDS consolidează eforturile susținute ale MasterCard de a conecta cele mai noi tehnologii de plată cu consumatorii din România și marchează extinderea rețelei de acceptare a MasterPass în România și în zona telecom. Plățile electronice au intrat într-o etapă de dezvoltare accelerată, din ce în ce mai mulți consumatori optând să își achite facturile online cu cardul. Ne bucurăm să fim alături de RCS & RDS și EuPlatesc.ro într-un parteneriat care promovează plata online cu cardul și aduce beneficii suplimentare clienților RCS & RDS. În același timp, ne bucurăm să putem pune la dispoziția milioanelor de clienți ai RCS & RDS posibilitatea de a-și plăti facturile prin MasterPass din portofelul lor digital, simplu, rapid și în deplină siguranță” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

Gabriel Ghiță, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard
Gabriel Ghiță, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard

“Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, am dezvoltat şi le-am oferit de-a lungul timpului, o gamă variată de modalităţi de a-şi achita facturile, pentru a le asigura accesul cât mai rapid şi sigur la platformele moderne de plată. Proiectul dezvoltat cu partenerii MasterCard şi EuPlatesc.ro le va aduce clienţilor noştri atât o reducere din valoarea totală a facturii, cât şi posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 45 de smartphone-uri.” a declarat Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS
Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS

„Suntem bucuroși că această campanie de încurajare a plății cu cardul a facturilor se realizează împreună cu MasterCard și RCS & RDS. EuPlatesc.ro este un serviciu simplu, inteligent și sigur. Acestea sunt lucrurile pe care clienții noștri le apreciază cel mai mult, fie că este vorba de bănci partenere sau de comercianți” a precizat Ștefan Suceveanu, acționar EuroPayment Services s.r.l.

Plata online este cea mai rapidă și sigură metodă de plată a facturilor de utilități, eliminând orice risc de eroare în procesarea plăților. Aceasta durează câteva minute și se poate face de oriunde dorește clientul, fără a fi nevoie de deplasarea la o locație anume. Odată realizată plata online, furnizorul de utilități este informat în timp real de efectuarea acesteia, fără întârziere și fără posibilitate de eroare. Prin activarea contului pe site-ul furnizorului de utilități, clienții au acces la informațiile legate de facturile lor și le pot plăti online cu cardul într-un mod simplu și rapid. RCS & RDS oferă clienților săi și posibilitatea de a-și plăti facturile cu cardul în mod automat, fără a fi nevoie de intervenția clientului. Pentru aceasta clienții pot opta pentru serviciul de plăți recurente direct în Contul meu Digi. Activarea serviciului se poate face imediat după finalizarea unei plăți cu cardul prin simpla bifare a opțiunii.

MasterPass™ este prezent în 27 de țări la nivel internațional, iar între martie și septembrie 2015, tranzacțiile prin MasterPass™ în Europa au înregistrat o creștere medie lunară de 40%, demonstrând satisfacția și încrederea utilizatorilor față de acest produs. Totodată, prin simplificarea procesului de checkout, este anticipat un efect pozitiv și la nivelul comercianților, în ceea ce privește reducerea procentajului de abandon al coșului de cumpărături, la momentul procesării plății.

Despre MasterPass™

MasterPass™ le permite cumpărătorilor să utilizeze un portofel digital unde își pot stoca toate datele cardului și ale adresei într-un singur loc, în condiții de comoditate și siguranță. Cumpărătorii pot economisi timp și utiliza MasterPass™, oricând și oriunde în lume. Dat fiind faptul că unii consumatori uneori abandonează cumpărăturile când utilizează un dispozitiv mobil, simplitatea, viteza și comoditatea asigurate de MasterPass™ pot ajuta comercianții să-și mărească încasările, dar și să restrângă costurile. MasterPass™ ajută, în același timp, la generarea unei loialități față de comerciant, prin stocarea și validarea automată a cardului de fidelitate al unui cumpărător, în timpul checkout-ului.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

Din aplicatia BT Pay s-au deschis 10.000 de conturi in 2 luni

Peste 10.000 de persoane au devenit clienți ai Băncii Transilvania în decurs de două luni fără a fi necesar niciun drum la bancă, doar folosind aplicația BT Pay pentru deschiderea contului curent, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea Deschidere de cont detalii

 



 

Ultimele Comentarii