www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareErste Group si Vienna Insurance Group infiinteaza un centru digital comun in Cehia

Autor: Bancherul.ro
2018-05-18 17:17

Erste Group si Vienna Insurance Group au convenit sa extinda acordul de cooperare incheiat in 2008 pana la finalul anului 2033. 


Cele doua grupuri partenere au agreat de asemenea sa infiinteze un centru digital comun, care va fi situat in Republica Ceha.


„Acest parteneriat este dedicat integral clientilor nostri, cu scopul de a le oferi cele mai bune servicii. Ei ar trebui sa poata alege dintr-o gama completa de servicii financiare, atat in sucursalele noastre, cat si online. De asemenea, ne concentram pe dezvoltarea de modele pentru produsele de asigurare care sa fie cat mai flexibile si care sa poata fi adaptate usor si convenabil la situatia personala a clientului ", a declarat Peter Bosek, membru al consiliului director Erste Group.


Vienna Insurance Group a identificat in principal potentialul de extindere a businessului de asigurari de sanatate si de asigurari generale prin intermediul Erste Group.


„Scopul nostru este sa ne extindem focusul dincolo de sectorul asigurarilor de viata, care detine in prezent o pondere dominanta, si sa ne orientam spre obtinerea unei acoperiri complete, inclusiv asigurari de sanatate si generale. Vrem sa obtinem satisfactia clientilor prin servicii de inalta calitate si rezolvarea rapida a solicitarilor. Acest lucru este legat de oferirea de produse bine concepute si integrarea lor in campania de digitalizare a Erste Group. Partenerul nostru Erste a creat cea mai mare platforma bancara paneuropeana de pe piata, care a fost extrem de bine primita de clienti”, a declarat Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group. Erste ofera deja produse de asigurare in Austria prin intermediul platformei sale digitale George.


Cele doua grupuri partenere au agreat de asemenea sa infiinteze un centru digital comun, care va fi situat in Republica Ceha.


Companiile grupului VIG coopereaza in prezent cu Erste Group in zece tari: Austria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Romania, Serbia si Slovacia.


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/bancherul/public_html/print.php on line 104