TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Profil

Platile online cu cardul in aplicatia eMag se fac mai usor, cu un singur click

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-05-01 11:24

Magazinul online eMAG a implementat optiunea „Plata cu 1 click” pentru platile online cu cardul prin aplicatia eMAG, o soluție ce ușurează procesul de check-out și simplifică experiența de plată, asociind cardului un cod numeric criptat, prin intermediul căruia tranzacțiile se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

Prin această soluție de plată, utilizatorul nu va mai trebui să completeze datele pentru fiecare tranzacție efectuată, accesând instant datele completate anterior prin intermediul aplicației mobile eMAG. În plus, datele cardului nu sunt înregistrate sau stocate, pentru cât mai multă protecție a informațiilor sensibile, anunta MasterCard intr-un comunicat, in care mai precizeaza urmatoarele:

MasterCard și eMAG răsplătesc utilizatorii care-și înrolează și utilizează un card MasterCard sau Maestro în opțiunea “Plata cu 1 click” din aplicația mobilă eMAG, cu trei transporturi gratuite ale produselor cumpărate.

Campania “Shopping plăcut cu cardul tău MasterCard sau Maestro” dedicată stimulării plăților cu cardul în aplicația mobilă a eMAG, se va desfășura până la data de 14 mai și se aplică tuturor comenzilor cu valoarea de minimum 100 lei, achitate online cu cardul MasterCard sau Maestro, utilizând opțiunea “Plata cu 1 click”.

În perioada promoțională, MasterCard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, și eMAG, cel mai mare retailer online autohton, vor răsplăti clienții ce își vor înrola și utiliza cardurile MasterCard și Maestro cu 3 vouchere de transport cadou, un argument în plus pentru a stimula adopția plăților mobile în România, o tendință aflată în creștere accelerată la nivelul pieței.

Utilizarea din ce în ce mai extinsă a telefoanelor mobile în comerțul modern deschide noi oportunități de interacțiuni pentru consumatori, și aduce nevoia de a moderniza experiența la plată a consumatorilor. Prin activarea și utilizarea soluției card-on-file “Plata cu 1 click”, clienții eMAG își vor putea efectua cumpărăturile online prin intermediul dispozitivului mobil preferat și al cardului lor MasterCard sau Maestro, de oriunde și oricând, în deplină siguranță.

“Suntem martorii celui mai mare proces de democratizare a plăților electronice – iar telefonul mobil este, cu siguranță, device-ul cu care ne petrecem cel mai mult timp și de la care ne dorim din ce în ce mai multe experiențe. M-shopping-ul, de oriunde și oricând, împreună cu opţiunea de plată simplificată, are din ce în ce mai mulți adepți și ne bucurăm să fim alături de eMAG.ro în stimularea acestei modalități de plată, ce permite clientului să plătească de oricâte ori dorește, având confortul menținerii datelor de card în deplină siguranță” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

Campania “Shopping plăcut cu cardul tău MasterCard sau Maestro!” se desfășoară în aplicația de mobil a eMAG, până la data de 14 mai 2016. Regulamentul campaniei poate fi consultat prin accesarea paginii http://www.emag.ro/campaign/shopping-usor-cu-mastercard-sau-maestro

Taguri: MasterCard  BCR Banca pentru Locuinte  plati online  

Comentarii

Suciu Cristina
Plata
In cazul in care la achizitonarea unui produs de pe site-ul emag prin cardul de cumparaturi mastercard finance nu s-a selectat numarul de rate lunare si s-a retras suma totala;se pot face modificari la numarul de rate?



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



CEC Bank instaleaza in sucursale automate pentru plata facturilor, ratelor si altor servicii

In urma parteneriatului incheiat cu SelfPay, lider al pietei de terminale de tip self-service, in unitatile CEC Bank din toata tara vor fi instalate 382 statii de plata care vor prelua o parte dintre atributiile casierilor. Astfel, clientii bancii vor putea efectua operatiuni precum servicii de detalii

CEC Bank acorda credite fara comision de analiza pentru proiecte cu fonduri europene

CEC Bank aniverseaza Ziua Europei prin lansarea unei campanii promotionale destinate solicitantilor care acceseaza fonduri europene, anunta banca intr-un comunicat, in care mai adauga urmatoarele: Astfel, in perioada 9-31 mai 2018, companiile implicate in dezvoltarea de proiecte cu detalii

BCR a acordat de sapte ori mai multe credite imobiliare si de consum decat finantari pentru firme

Banca Comerciala Romana (BCR), cea mai mare banca din Romania, a acordat populatiei credite noi de consum si pentru locuinte in valoare de 1,79 miliarde lei, de sapte ori mai multe comparativ cu finantarile pentru firme, care s-au ridicat la doar 259 milioane lei, in primul trimestru din acest detalii

BRD obtine un profit record, dar pierde 10.000 de clienti

BRD a obtinut in primul trimestru un profit net record, de 414 milioane lei la nivel de grup, in crestere cu 25% fata de anul precedent, mai mare decat al Bancii Transilvania, de 389 milioane lei. Pe de alta parte, numarul clientilor BRD a scazut cu 10.000 la finalul lunii martie fata de detalii

Ultimele Comentarii