BANCI | Profil

Patria Bank sarbatoreste ziua microfinantarii cu un training in social media pentru agricultori

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-10-19 15:17

Patria Bank și Patria Credit susţin microfinanţarea, alăturându-se inițiativei europene lansată de European Microfinance Network (EMN) și Microfinance Centre (MFC), și sărbătoresc în data de 20 octombrie, Ziua Microfinanţării, alături de clienţii actuali și potenţiali, anunta banca intr-un comunicat, in care mai adauga urmatoarele:

În cadrul celei de a doua ediţii a evenimentului, Patria Bank și Patria Credit vor marca momentul într-un mod special, respectând misiunea europeană a inițiativei și aducând plus valoare clienților și partenerilor, prin invitația la dialog și idei de dezvoltare în cadrul unei serii de 3 întâlniri organizate simultan în data de 20 Octombrie în comunitățile puternice de agricultori din Vidra, Băleni și Fierbinți.

La întâlniri vor participa reprezentanţi ai comunităţii locale de antreprenori, momentul special al întâlnirilor fiind oferirea unui training introductiv în social media, aplicat domeniului lor de activitate, susținut în Vidra de Alexandru Negrea (blogger și consultant social media).

Laturii practice și educative i se adăuga interactivitatea și accesibilitatea oferită de transmiterea online, în direct, a training-ului, făcând posibilă accesarea de către toți cei interesați, oriunde s-ar afla aceștia.

Training-ul va fi astfel disponibil, în direct, pe pagina de internet a Patria Bank, în data de 20 octombrie, începând cu ora 17:30.

“De peste 15 ani, echipa Patria a finanțat, prin microcreditare, peste 10.000 de afaceri agricole, rămânând aproape de agricultori, micii producători și întreprinzători români, la propriu: pe câmp, în ferme. De-a lungul timpului ne-am dorit să finanțăm hărnicia și potențialul oamenilor, nu doar hârtiile pe care aceștia ni le prezintă, rezultatele și bunăstarea agricultorilor fiind mulțumirea noastră. Ne dorim să le oferim clienților nu doar instrumente financiare ci și know-how specializat pentru creșterea și adaptarea afacerii lor chiar și în mediul on-line, considerând gradul de dezvoltare al digitalului în ultimii ani”, a declarat Marian Tetici, Director General Patria Credit.

Ziua Microfinanțării este o inițiativă europeană susţinută de European Microfinance Network (EMN) și Microfinance Centre (MFC) având drept misiune promovarea facilităților de microfinanțare ca posibilități de încurajare a antreprenoriatului în lupta împotriva șomajului și excluziunii sociale.

Pentru mai multe detalii privind acțiunea Ziua Microfinanțării și sesiunea de training în social media ce va fi transmisă live pe 20 Octombrie 2016 puteți accesa linkul: www.patriabank.ro/ziua-microfinantarii

Patria Bank și Patria Credit IFN, fac parte din grupul de instituții financiare și bancare Patria Bank, operând la nivel național prin 36 de unități bancare si puncte de lucru.

Grupul Patria finanțează, în principal, IMM-urile si microîntreprinderile, inclusiv segmentul AGRO, și este în curs de extindere și consolidare a segmentului de retail prin oferirea de servicii și produse financiare populației din zonele urbane și rurale, având la baza un model de business bazat pe simplitate și accesibilitate, prin exploatarea la maxim a tehnologiei.

Acționarul principal al Grupului Patria Bank este Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), ai cărui principali investitori sunt: BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW).

Alături de cele două entitati Patria Bank și Patria Credit IFN, din Grupul Patria Bank mai fac parte şi Banca Comercială Carpatica SA, Carpatica Asset Management și SAI Intercapital Invest SA.

Taguri: Patria Bank  credite firme  plati instant cu telefonul  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii