ASIGURARI | Ultima Ora

Metropolitan Life vinde asigurari de viata si somaj pentru creditele de consum si depozitele pentru copii de la Banca Transilvania; care sunt costurile si sumele asigurate

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-02-18 15:07

Metropolitan Life anunta ca a semnat un parteneriat strategic cu Banca Transilvania, prin care clienții băncii pot beneficia de pachete de asigurare de viață ataşate creditelor de consum.

Clienții Băncii Transilvania care încheie contracte de credit de consum pot beneficia de o asigurare de viață Metropolitan Life atașată creditului.

Conform informatiilor furnizate de compania de asigurari, la solicitarea Bancherul.ro, costul unei asigurari este 0,41% din valoarea creditului in cazul variantei de asigurare deces din orice cauza si 2,8% in varianta de asigurare deces din orice cauza si somaj (beneficiu oferit in cazul pierderii involuntare a locului de munca.)

Care este costul unei asigurări pentru credit?

Presupunând o sumă împrumutată de 10.000 Lei, prima de asigurare totală este:
1. Varianta de asigurare Deces din orice cauză: 41 lei
2. Varianta de asigurare Deces din orice cauză + Şomaj (beneficiu oferit în cazul pierderii involuntare a locului de muncă): 280 lei

De asemenea, clienții băncii care dețin conturi de economii pentru copii, KidCONT, pot opta pentru atașarea unei asigurări de viață Dr. Kid cu beneficii pentru sănătatea copilului, iar clienții care au conturi curente pot opta pentru o asigurare de viață cu beneficii în caz de accident.

Asigurarea Metropolitan Life atașată unui credit de la Banca Transilvania oferă protecție financiară clientului și familiei acestuia pentru soldul creditului în cazul unui eveniment fatal determinat de îmbolnăvire sau de accident. În plus, în cazul pierderii involuntare a locului de muncă (pentru angajați) sau a unei incapacități temporare de muncă (pentru persoane fizice autorizate), asigurarea acoperă ratele de credit pentru o perioadă de maxim 12 luni, precizeaza firma de asigurari intr-un comunicat.

Asigurare pentru copii

Dr. KID este asigurarea de viață cu beneficii pentru sănătatea copiilor, asociată depozitului pentru copii KidCONT de la Banca Transilvania, adauga Metropolitan Life.

Asigurarea oferă protecție financiară 24 de ore din 24 și acoperă o serie de evenimente nedorite la care cei mici pot fi expuși: de la fracturi, arsuri, până la spitalizare sau intervenţii chirurgicale. Totodată, Dr.KID oferă protecţie financiară în caz de invaliditate și diagnosticare cu o afecţiune gravă.

Opțional, asigurarea poate fi extinsă și pentru părintele titular al contractului în cazul decesului acestuia sau a invalidității provocate de un accident.

Protecția oferită în cazul unui eveniment nedorit întâmplat părintelui ajunge până la 120.000 lei și poate reprezenta un ajutor financiar substanțial pentru copil.

Suma lunară de plată pentru asigurarea Dr. KID este stabilită în funcție de pachetul ales și protecția oferită, fiind cuprinsă între 48 şi 134 de lei, a precizat compania intr-un comunicat.

Care este suma asigurată pentru rata de 48 de lei, precum şi pentru 134 lei lunar la Kid Cont? am intrebat reprezentantii Metropolitan Life, care au raspuns:

A: Dr. KID este asigurarea de viață cu beneficii pentru sănătatea copiilor, asociată depozitului pentru copii KidCONT, de la Banca Transilvania.
Mai jos este prezentat un tabel cu beneficiile pentru fiecare dintre cele două pachete ale asigurării:


“Asocierea Metropolitan Life cu una dintre cele mai dinamice instituții bancare din România demonstrează, încă o dată, că investim în viitor. Ne dorim ca produsele noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de români care pot primi protecție adecvată nevoilor financiare pe care le au”, declară Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Aproape 2 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Metropolitan Life vinde asigurari de viata si somaj pentru creditele de consum si depozitele pentru copii de la Banca Transilvania; care sunt costurile si sumele asigurate

Comentarii

Carmen
nu luati, ridici bani in minus!
Am platit la ei 20 de ani 200 usd pe an. Dupa calcule ar fi trebuit sa ridic MINIM 4000 USD. Surpriza!!!! Primesti doar 3000 USD. Deci iti fura pe fata 25%!!!! Sa nu mai vorbim dobanda ce trebuia de fapt sa o incasezi pe banii astia!!! Hoti cu acte! Astia ar trebui bagati la zdup!!!



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii