TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Analiza

George, noua aplicatie digitala a BCR, aproape de lansare (Video)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-09-27 13:59

BCR a inceput sa-si promoveze noua aplicatie de digital banking dezvoltata la nivelul grupului Erste Bank, denumita George, ca pilotul automat al avioanelor.

George a fost lansat deja in Austria, Cehia si Slovacia si are in jur de 2 milioane de utilizatori, a anuntat banca.

George este o aplicatie dezvoltata de Erste Bank, conform noilor reglementari europene impuse prin directiva de plati PSD 2, prin care se instituie conceptul de open banking.

Una dintre caracteristicile lui George este ca poate fi personalizat in functie de preferintele fiecarui utilizator.

George mai este dotat cu o serie de plug-ins, cu diverse functii, precum o arhiva a operatiunilor bancare intinsa pe o perioada lunga, de 7 ani, alerte pentru facturile de plata sau alte evenimente si actiuni.

George suplineste si rolul unui asistent personal, putand oferi utilizatorului, dupa modelul Google, informatii relevante despre ceea ce cauta in aplicatie, precum un produs, o locatie sau un hotel.

Noua aplicatie furnizeaza si datele de contact si contul (IBAN) destinatarilor platilor, dupa introducerea doar a primelor litere ale numelor acestora.

Iar compatibilitatea lui George cu prevederile PSD2 permite aplicatiei sa dezvolte colaborari cu fintech-uri si alti furnizori de servicii.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: AnalizaGeorge, noua aplicatie digitala a BCR, aproape de lansare (Video)

BCR a inceput sa-si promoveze noua aplicatie de digital banking dezvoltata la nivelul grupului Erste Bank, denumita George, ca pilotul automat al avioanelor. George a fost lansat deja in Austria, Cehia si Slovacia si are in jur de 2 milioane de utilizatori, a anuntat detalii

Care sunt fintech-urile din SUA si ce servicii financiare ofera

Lista celor mai importante noi afaceri din Statele Unite din domeniul financiar care se bazeaza pe noile tehnologii digitale (fintechs) includ banci digitale care oferta un cont si card Visa gratuite, credite pentru IMM-uri sau servicii bancare destinate unor clienti tinta, precum cei ai unui detalii

Cum isi fardeaza profitul BRD

Daca ati vazut unele stiri conform carora profitul BRD a crescut cu 34,5% in primul semestru al anului, sa stiti ca e vorba de jurnalism tip copy/paste, sursa fiind un comunicat de presa al bancii in care profitul acesteia a fost cosmetizat, ca sa folosim un eufemism. “Profit net detalii

BCR a dat populatiei de sapte ori mai multe credite de consum si ipotecare decat finantari pentru firme

BCR a acordat populatiei credite noi de consum si imobiliare in valoare de 4,1 miliarde lei in prima jumatate din acest an, de peste sapte ori mai multe decat finantarile acordate firmelor, care s-au ridicat la doar 568 milioane lei, conform datelor prezentate de banca intr-un comunicat de detalii

Ultimele Comentarii