TEHNOLOGII BANCARE - FinTech | Analiza

George, noua aplicatie digitala a BCR, aproape de lansare (Video)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-09-27 13:59

BCR a inceput sa-si promoveze noua aplicatie de digital banking dezvoltata la nivelul grupului Erste Bank, denumita George, ca pilotul automat al avioanelor.

George a fost lansat deja in Austria, Cehia si Slovacia si are in jur de 2 milioane de utilizatori, a anuntat banca.

George este o aplicatie dezvoltata de Erste Bank, conform noilor reglementari europene impuse prin directiva de plati PSD 2, prin care se instituie conceptul de open banking.

Una dintre caracteristicile lui George este ca poate fi personalizat in functie de preferintele fiecarui utilizator.

George mai este dotat cu o serie de plug-ins, cu diverse functii, precum o arhiva a operatiunilor bancare intinsa pe o perioada lunga, de 7 ani, alerte pentru facturile de plata sau alte evenimente si actiuni.

George suplineste si rolul unui asistent personal, putand oferi utilizatorului, dupa modelul Google, informatii relevante despre ceea ce cauta in aplicatie, precum un produs, o locatie sau un hotel.

Noua aplicatie furnizeaza si datele de contact si contul (IBAN) destinatarilor platilor, dupa introducerea doar a primelor litere ale numelor acestora.

Iar compatibilitatea lui George cu prevederile PSD2 permite aplicatiei sa dezvolte colaborari cu fintech-uri si alti furnizori de servicii.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: AnalizaBCR si-a majorat de 8 ori creditele noi pentru firme

Banca Comerciala Romana (BCR) si-a majorat de 8 ori volumul de noi credite acordate companiilor, in trimestrul trei din acest an, la 4,5 miliarde lei, de la numai 568 milioane lei la jumatatea anului. Banca a reusit astfel sa-si echilibreze productia de credite noi pentru persoanele detalii

Garanti si-a majorat activele cu 11%, la 12 miliarde lei

Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, care reunește Garanti Bank, Garanti Leasing și Garanti Credite de Consum, a înregistrat, în primele nouă luni ale anului, o creștere de 11% a volumului total de active, care detalii

Romanii admit ca au putine cunostinte financiare, conform unui sondaj Provident

Mai mult de 38% dintre români spun că nu se informează despre cum să își gestioneze banii și doar 17% dintre aceștia consideră că au cunoștințe financiare medii spre bune, potrivit unui sondaj realizat de Provident Financial România pe un eșantion de 1.265 de detalii

Transfond va lansa serviciul de plati instant in 2018

Transfond preconizeza lansarea serviciului Plati Instant la jumatatea anului 2018. Prin acest serviciu se vor putea procesa plăți 24/7 în maximum 10 secunde, account-2-account, conform SCTInst Rulebook v1.0 publicat de European Payments Council (EPC). PROIECTUL detalii

Ultimele Comentarii