BANCI | Cariera

Dana Demetrian devine vicepresedinte la BCR responsabila de retail si private banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-09-12 15:47

Dana Demetrian, fosta sefa a retelei de unitati si carduri la BRD, va prelua functia de vicepresedinte la BCR responsabila cu activitatea de retail si private banking, ea inlocuindu-l pe Martin Skopek, care a decis să se dedice unor proiecte personale, precizeaza banca intr-un comunicat.

Numirea Danei Demetrian în Comitetul Executiv al BCR se află sub rezerva aprobării de către Banca Naţională a României, precizeaza banca.

Dana Demetrian ocupa din martie 2013 functia de director de retea retail la BCR, ea ocupandu-se de proiectul de restructurare a retelei bancii in vederea reducerii cheltuielilor.

BCR a concediat anul trecut 1.000 de salariati cu norma intreaga, iar in acelasi timp a angajat 400 de persoane part-time, majoritatea studenti, care acopera cu cate o jumatate de norma un numar de 200 de posturi din banca. Banca a facut astfel economii substantiale cu plata salariilor, eficienta echipei, din punct de vedere al costurilor, crescand cu pana la 50%, dupa cum a declarat Dana Demetrian.

BCR are o retea retail de 550 unităţi, în care lucrează 3.000 angajaţi.

Dana Demetrian a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universității Politehnice din Bucureşti; în plus, deţine o diplomă de Master obţinută la Academia de Studii Economice din Bucureşti, precum şi un MBA la Conservatoire National des Arts et Métiers – Paris.

Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.

Andreas Treichl, CEO Erste Group, a declarat: “Am acceptat hotărârea lui Martin Skopek de a se dedica priorităţilor sale personale şi profesionale. Martin a realizat foarte multe lucruri pe parcursul carierei sale în cadrul Erste, consolidând substanţial business-ul nostru retail, de-a lungul timpului. Îi datorăm o bună parte din succesul nostru. Martin a demonstrat mereu spiritul Grupului nostru fie la Ceska Sporitelna, la nivelul Holding-ului sau la BCR şi rămâne, pentru noi, un ambasador al conceptului de parteneriat. Îi mulţumesc lui Martin pentru că a fost un membru activ al ERSTE Group în ultimii 15 ani şi, în special, pentru că a revenit la BCR în 2012 pentru a susţine banca în perioada de transformare.

Din acest motiv, vom face tot posibilul să îl păstrăm alături de noi ca prieten apropiat şi vom urmări numirea sa în Consiliul de Supraveghere al Ceska Sporitelna.

Comentarii

Mihai
Dana Demetrian
Ma bucur sincer pentru ea, este un om care munceste enorm si este normal sa avanseze. Am colegi in fosta sa banca care au avut si au numai cuvinte de lauda despre Dana D. De cand s-a alaturat echipei din BCR a facut o multime de lucruri bune, incercand sa aplice cate ceva din strategia fostei banci (BRD), cu cap si acolo unde a fost posibil. Am auzit ca "fosta" - M. Popovici incearca sa aplice in BRD cam ce a facut pe la BCR, insa la fel de prost. Dna MP a fost data afara din BCR tocmai ca a facut prostii cu carul, insa a fost luata "de buna" de concurenta :) Ce teapa si-au luat....

Adina
DD
Confirm in totalitate ceea ce a afirmat Mihai, atat in ceea ce o priveste pe Dana D. cat si pe Marilena P. Se zvoneste insa pe la colturi ca Dana este pe cai mari si ca are mari sanse sa avanseze. Intrebarea care se pune este pana unde? In orice caz, ii doresc mult succes, pentru ca il merita!

petre
astea din banci
Popovici asta nu este sotia aluia de la Leumi care este anchetat de DNA? Am auzit despre ea numai de "bine" de la fostii ei colegi. Este o zdreanta, ca sa citez un "clasic" in viata... Va duce beredeul in groapa, poate voi avea noroc si voi scapa de credit.....

Ilinca
confirmare
Da Petre, ea este. Lucrez in BCR si am lucrat direct sub coordonarea ei. A lasat prapad in urma ei. Ii turuie gura aia stramba non-stop insa numai prostii scoate pe ea. Numai noi stim cat am tras sa punem in regula varza care a lasat-o in urma. Bine ca au prins-o la timp mai marii nostri cu minciunile ei, ca altfel praful se alegea de noi. Ii tutuia melita non-stop insa numai prostii scotea pe ea...

Adriana
Alta confirmare
Marilena Popovici (MP) este nevasta aluia de la Leumi, care a fost condamnat la inchisoare. MP a ajuns in BRD ptr ca condamnatul este prieten de pahar cu G. Marinel si i s-a facut mila de ea ca fusese data afara de la BCR si nu aveau gurile lor ce sa manance... MP face prapad si in brd, asa cum a facut in bcr. Si-a adus toti pupincuristii cu ea si celorlalti le-a dat cu piciorul. S-a inconjurat numai de turnatori si executanti. Si minte de stinge, viata ei este o minciuna! O vorba romaneasca spune ca ulciorul nu merge de multe ori la apa! I se va infunda la un moment dat!

Marian
Marilena
Acum cativa ani am fost intr-un team building cu Marilena Popovici. După ce s-a îmbătat ca o scroafa, avea chef sa si-o traga cu cineva si incepuse sa pipaie masculii, profitand de atmosfera din interior (muzica, intuneric, voie buna). Pana la urma a plecat cu un coleg care si ala era cam praf. Din cate am inteles n-a iesit mare branza atunci, ca scroafa a borat pe el, insa ulterior a inceput sa-l solicite ca sa termine ce începuse în team building. Numai ca băiatul se trezise între timp si vazandu-i fața hada si cocoasa Marilenei, i s-a tăiat definitiv. L-a hăituit ceva timp si omu a plecat cu prima ocazie. Mult rau a facut femeia asta în BCR si prea ușor a scăpat. Inca se lucrează pentru a aduce la lumina proiectele ei mărețe făcute pe genunchi pentru a-i aduce capital de imagine! Parca ar fi penalul Dragnea cel din zilele noastre... Nu m-as mira daca cucoanei asteia i s-ar fi deschis dosare penale pentru invartelile si fărădelegile ei.

Indiana
mar'lena
Femeia asta nu este zdravana la cap! Are iesiri bolnave si nu-si aminteste ce rahat scoate pe gura! A scris cineva anterior ca minte de stinge, eu cred ca minte pentru ca traieste intr-o lume paralela! Este o imputita in adevaratul sens al cuvantului, ma mir cum reuseste sa stea cineva sa stea in preajma ei! Sigur ar face casa buna cu tudorel slugarel bubosu! Sa suga din bubele lui! Circula un zvon zilele astea prin banca ca a fost pusa pe liber! Ma mir ca nu s-a intamplat mai repede. De-abia astept sa-i vad pe pupincuristi cum or sa topaie dupa ce zboara parasuta....

Sorin
Marilena
Femeia a primit un sut zdravan de la BRD si a ajuns la B2Kapital.Banuiesc ca sistemul de selectie a fost exclusiv pe pile pt ca femeia habar nu are cu ce se mananca businessul respectiv.Dar ce nu face omul pt un salariu bunicel!!Primul lucru pe care l-a facut l-a dat afara pe potentialul concurent...singurul care avea habar cu se mananca activitatea de recuperare.Voi urmari cu interes pseudoevolutia profesionala a acestui specimen !

Nume
Subiect
Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”

Nume
Subiect
Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”

Nume
Subiect
Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”

1'='1
Subiect
Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”

';--
Subiect
Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR a declarat: “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii