BURSA | Ultima Ora

Cum justifica BVB caderea site-ului: au fost de cinci ori mai multi vizitatori

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-08-24 20:42

Website-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), www.bvb.ro, a inregistrat luni un numar de cinci ori mai mare de vizitatori concomitenti decat numarul obisnuit de utilizatori, iar activitatea intensa a pietei s-a reflectat si in numarul de mesaje de date care au fost procesate, anunta BVB intr-un comunicat.

Site-ul BVB a cazut astazi la un moment dat si o buna perioada a fost imposibil sau foarte greu de accesat din cauza numarului mare de utilizatori, in conditiile crizei de pe piata bursiera din Asia, care s-a reflecata si la BVB, al carei indice BET a scazut cu 6,32%. (vezi aici detalii)

BVB mai precizeaza urmatoarele, intr-un comunicat:

Cele mai accesate pagini astazi au fost cele cu date de tranzactionare si statistici, accesate simultan de mii de vizitatori. Cei mai multi utilizatori au accesat www.bvb.ro de pe desktop.

Aceste aspecte au evidentiat un interes neobisnuit de ridicat al investitorilor si al potentialilor investitori fata de evolutia bursei din Romania in contextul evolutiei pietelor la nivel global de astazi.

Sesiunea de tranzactionare de astazi a inregistrat doua recorduri absolute ca urmare a activitatii intense pe piata BVB: aproximativ 550.000 de instructiuni de ordine si 15,981 de tranzactii. BVB a realocat resursele necesare pentru cresterea capacitatii website-ului in ceea ce priveste procesarea si transmiterea, astfel incat sa raspunda pe viitor cererii foarte ridicate de informatii venite din partea vizitatorilor website-ului sau.

Ii asiguram pe clientii nostrii ca implementam toate masurile necesare pentru a-i tine la curent cu informatii la zi si ne vom adapta pentru a raspunde interesului ridicat manifestat astazi de acestia pentru piata BVB.

Stakeholder-ii pietei pot urmari evolutia pietei si tranzactiile realizate la BVB prin intermediul aplicatiilor BVB pentru smartphone si tableta, disponibile gratuit in magazinele Google Play si AppStore – “BVB”.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraING, amendata de ANPC pentru ca si-a lasat 7.000 de clienti fara bani pe carduri

ING Bank a fost amendata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) cu 20.000 de lei pentru ca 7.000 de clienti ai bancii au ramas fara bani pe carduri dupa ce aceasta a incasat de doua ori tranzactiile la POS-urile magazinelor sau la bancomatate efectuate de peste 200.000 detalii

BNR mentine dobanda la 2,5%

Nicio surpriza de la Banca Nationala a Romaniei (BNR): dobanda de referinta a fost mentinuta la 2,5%, conform asteptarilor analistilor, desi inflatia anuala a crescut de la 4.56% in iulie la 5.06% in august. BNR prognozeaza insa a inflatia va scadea la 3,5% la finalul acestui an, exact detalii

Leii moldovenesti pot fi schimbati la BCR si Banca Transilvania

Banca Comercială Română (BCR) oferă, de la începutul lunii octombrie a.c., serviciul de schimb valutar pentru leul modovenesc, anunta banca intr-un comunicat, in care mentioneaza: "Serviciul va fi oferit la nivelul întregii țări, dar o atenție deosebită va fi detalii

La Banca Transilvania se pot face schimburi valutare, depuneri si retrageri de numerar cu lei moldovenesti

La sediile Bancii Transilvania (BT) din Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Botoşani şi Timişoara – în total, 150 de sucursale şi agenții - se pot efectua de acum înainte următoarele operațiuni cu numerar în lei moldoveneşti: schimb valutar la casa de schimb, detalii

Ultimele Comentarii