BURSA | Ultima Ora

Cum justifica BVB caderea site-ului: au fost de cinci ori mai multi vizitatori

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-08-24 20:42

Website-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), www.bvb.ro, a inregistrat luni un numar de cinci ori mai mare de vizitatori concomitenti decat numarul obisnuit de utilizatori, iar activitatea intensa a pietei s-a reflectat si in numarul de mesaje de date care au fost procesate, anunta BVB intr-un comunicat.

Site-ul BVB a cazut astazi la un moment dat si o buna perioada a fost imposibil sau foarte greu de accesat din cauza numarului mare de utilizatori, in conditiile crizei de pe piata bursiera din Asia, care s-a reflecata si la BVB, al carei indice BET a scazut cu 6,32%. (vezi aici detalii)

BVB mai precizeaza urmatoarele, intr-un comunicat:

Cele mai accesate pagini astazi au fost cele cu date de tranzactionare si statistici, accesate simultan de mii de vizitatori. Cei mai multi utilizatori au accesat www.bvb.ro de pe desktop.

Aceste aspecte au evidentiat un interes neobisnuit de ridicat al investitorilor si al potentialilor investitori fata de evolutia bursei din Romania in contextul evolutiei pietelor la nivel global de astazi.

Sesiunea de tranzactionare de astazi a inregistrat doua recorduri absolute ca urmare a activitatii intense pe piata BVB: aproximativ 550.000 de instructiuni de ordine si 15,981 de tranzactii. BVB a realocat resursele necesare pentru cresterea capacitatii website-ului in ceea ce priveste procesarea si transmiterea, astfel incat sa raspunda pe viitor cererii foarte ridicate de informatii venite din partea vizitatorilor website-ului sau.

Ii asiguram pe clientii nostrii ca implementam toate masurile necesare pentru a-i tine la curent cu informatii la zi si ne vom adapta pentru a raspunde interesului ridicat manifestat astazi de acestia pentru piata BVB.

Stakeholder-ii pietei pot urmari evolutia pietei si tranzactiile realizate la BVB prin intermediul aplicatiilor BVB pentru smartphone si tableta, disponibile gratuit in magazinele Google Play si AppStore – “BVB”.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraDobanda BNR creste la 2,25%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat dobanda de referinta cu un sfert de punct, la 2,25%, conform asteptarilor analistilor, in conditiile cresterii inflatiei la 3,32% in decembrie. Si dobanzile la facilitatile de credit si depozit ale BNR au fost majorate tot cu un sfert de punct, detalii

ING transforma in self-bank si ultimele 33 de sucursale proprii

ING Bank anunta ca pana la finalul acestui an isi va transforma si cele 33 de sucursale proprii in unitati tip self-bank, fara ghisee, dupa modelul implementat inca din 2004 in cadrul celorlalte 147 de unitati ING operate in sistem de franciza. Ceea ce inseamna ca toate cele 180 de detalii

Creditele acordate de Patria Bank sunt asigurate de Allianz-Tiriac

În luna decembrie 2017, Allianz-Ţiriac şi Patria Bank au demarat un parteneriat în baza căruia clienţii băncii pot beneficia de protecţie financiară prin intermediul unei asigurări de viaţă de grup Allianz-Ţiriac. Parteneriatul Allianz-Ţiriac - Patria Bank detalii

Banca Transilvania a lansat o aplicatie de plati cu telefonul mobil, o premiera in Romania

Banca Transilvania (BT) a lansat o aplicatie cu care clientii sai pot efectua plati la POS-urile magazinelor cu telefonul mobil, prin sistemul contactless tip NFC, o premiera pe piata bancara romaneasca. Platile cu telefoanele dotate cu NFC se vor face prin intermediul unei aplicatii detalii

Ultimele Comentarii