BANCI | Profil

Cum castigi 1.000 de lei pe luna recomandand credite la Patria Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-08-22 18:50

Începând cu luna august platforma de recomandări credite Patria Partener a devenit disponibilă şi pentru introducerea de recomandări persoane fizice, anunta banca intr-un comunicat, in care mai adauga urmatoarele:

Pe lângă partenerii de business de tip broker, agenţii de publicitate, firme de consultanţă, acum şi agenţiile imobiliare şi firmele de dezvoltare imobiliară pot recomanda clienți interesați de credite.

Lansată în luna aprilie, iniţial pentru facilitarea acordării de credite persoane juridice, plaforma Patria Partener, un instrument de business de tip “recomandă şi câştigă”, a generat prin intermediul partenerilor săi peste 720 clienți persoane juridice recomandați și 300 credite în valoare de 91 milioane de lei.

“După lansarea cu succes a platformei Patria Partener pentru persoane juridice, extinderea către persoane fizice a urmat ca un pas firesc. Prin parteneri, suntem mai aproape de clienţii finali care au nevoie ca sistemul bancar să fie unul rapid și accesibil, atunci și acolo unde este cererea. Este în acelaşi timp un demers prin care antreprenorii din domenii precum intermediere financiară, publicitate, consultanță, management, imobiliare şi dezvoltare imobiliară pot face recomandări de creditare din rândul clienţilor lor, consumatori finali, suplimentându-și astfel veniturile. Business-ul bancar de retail are nevoie de soluţii inovative de vânzare, iar Patria Partener este una dintre acestea.”, spune Tică Dumitru, Director Direcţia Comercială Retail.

Întregul proces de recomandare clienți interesați de credite se desfăşoară online. Partenerii înrolaţi în platformă pot înscrie recomandări şi pot vizualiza în timp real stadiul în care se află acestea, de la momentul introducerii recomandării, în timpul procesului de aprobare a dosarului de credit şi până la disbursarea efectivă.

Noua ramură destinată persoanelor fizice este în pilot din luna iulie 2018, iar până în prezent peste 35 de parteneri s-au înscris pe portal şi au generat deja lead-uri atât pentru credite ipotecare, cât și pentru credite de consum.

Partenerii înscrişi sunt din domenii variate, imobiliare, brokeraj, asigurări, consultanţă şi comerţ, iar câştigul unui partener activ începe de la aproximativ 1.000 lei/lună și crește pe măsură ce crește numărul recomandărilor.

Extinderea platformei în zona de retail – persoane fizice – aduce o diversificare suplimentară a canalelor de vănzari Patria Bank și, cel mai important, răspunde nevoii de mobilitate şi acces ușor la creditare, sprijinind efortul de incluziune financiară pe care Patria Bank și l-a asumat și îl urmărește cu determinare.

Mai multe detalii despre noua platformă se găsesc pe www.patriabank.ro/afaceri-mici/patria-partener

 

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii