BANCI | Ultima Ora

Clientii Garanti Bank pot face donatii pentru ONG-uri de la ATM-urile bancii si din aplicatia de internet banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-10-17 12:24

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, anunta ca lansează, pentru prima dată în România, o secțiune specială dedicată donațiilor către organizații non-guvernamentale și non-profit, integrată în platforma proprie de internet banking.

Secțiunea, numită "Donații ONG-uri", oferă clienților o nouă opțiune, prin care pot transfera orice sumă de bani către mai multe ONG-uri care sprijină varii cauze sociale, educaționale și de mediu, precizeaza banca intr-un comunicat.

Meniul "Donații ONG-uri" este disponibil în platforma de Internet Banking Garanti Online, iar în scurt timp va fi implementat și în rețeaua de peste 300 de ATM-uri BancoSmart din toată țara. Toate donațiile presupun zero comisioane bancare, iar banii sunt transferați direct în conturile ONG-urilor.

În acest sens, Garanti Bank a încheiat parteneriate cu 10 ONG-uri, lansând astfel în premieră cel mai mare canal de donații din țară.

Meniul “Donații ONG-uri” pune la dispoziție o listă inițială de asociații și fundații, dintre care clienții pot alege una sau mai multe destinații către care să doneze, în funcție de preferințe. Primele ONG-uri partenere sunt: Asociația Dăruiește Viața, Asociația Învingem Autismul, Asociația Ovidiuro, Asociația Școala de Valori, Asociația Teach for Romania, Asociația WWF - România (World Wide Fund for Nature), Fundația Scheherezade, Fundația Hope and Homes for Children Romania, Asociația SOS Satele Copiilor și ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă. Lista ONG-urilor va fi extinsă în viitor pentru a sprijini cât mai multe proiecte.

Garanti Online, serviciul de internet banking al Garanti Bank, a fost lansat în octombrie 2007, inițial pentru persoanele fizice, în mai 2008 devenind disponibil și pentru clienții persoane juridice. Platforma le oferă utilizatorilor servicii inovatoare, permițându-le să gestioneze tranzacții bancare complexe, în timp real, oricând și de oriunde.

Garanti Bank deține una dintre cele mai mari rețele de ATM-uri inteligente din țară, care va continua să crească până la sfârșitul anului, urmând, astfel, să ajungă la un total de 340 unități BancoSmart.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii