ASIGURARI | Stirea Zilei

CIG Romania lanseaza asigurarea mixta de viata Benefit

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-02-23 08:18

CIG România lansează Benefit, o asigurare mixtă de viaţă cu două variante – de bază şi extinsă, care acoperă atât riscul de deces al asiguratului, cât şi riscul de supravieţuire. În acoperirea extinsă sunt incluse clauza de afecțiuni grave, care oferă protecţie finaciară pentru 25 de boli grave sau intervenţii chirurgicale majore, dar şi clauza de invaliditate totală permanentă ca urmare a unui accident. În plus, asigurarea de viaţă Benefit este şi un instrument de economisire, rata anuală a dobânzii garantate fiind de 3%.

„Bazându-ne pe experienţa noastră internaţională pe segmentul asigurărilor, am creat asigurarea mixtă de viaţă Benefit, un produs unic pe piaţa locală”, a declarat István Kádár, CEO CIG România.
„Avantajul poliţei constă, în principal, în flexibilitatea sumei asigurate, care poate fi diferită în caz de deces sau de supravieţuire. De asemenea, asigurarea mixtă de viaţă Benefit acoperă şi alte tipuri de riscuri, cum sunt bolile grave şi invaliditatea permanentă totală, dar oferă şi posibilitatea de a adăuga asigurării principale patru pachete de accident, inclusiv spitalizarea, intervenţii chirurgicale, invaliditate parţială sau totală permanentă şi deces în urma unui accident. Concret, asiguraţii noştri beneficiază de plata unor indemnizaţii zilnice în caz de spitalizare sau de o suma forfetară în cazul intervenţiilor chirurgicale, chiar dacă celelalte cheltuieli medicale sunt acoperite de asigurările obligatorii de stat.”

Asigurarea mixtă de bază acoperă decesul din orice cauză al persoanei asigurate pe durata valabilităţii poliţei de asigurare şi opţional, supravieţuirea la data expirării poliţei. Pentru acest tip de asigurare, vârsta de intrare în asigurare este de minim 14 ani şi maxim 65 de ani.
În ceea ce priveşte asigurarea mixtă de viaţă extinsă, vârsta asiguratului la începutul asigurării este de minim 14 ani şi de maxim 60 de ani. Pe lângă riscul de deces şi cel de supravieţuire, acest tip de asigurare acoperă şi riscuri suplimentare, cum sunt invaliditatea permanentă totală ca urmare a unui accident sau afecțiunile grave, de exemplu: cancer, infarct, operaţie de bypass, accident vascular cerebral, insuficienţă renală cronică, transplant al unui organ de importanţă vitală, arsură de gradul 3 sau 4, scleroză multiplă, Alzheimer, Parkinson sau comă.

Asigurarea Benefit oferă posibilitatea de indexare anuală a primei sau sumei asigurate, de modificare a primelor sau sumelor asigurate pentru riscuri, oricând pe durata contractului, de transformare în contract liber de plata primelor, de răscumpărare totală sau parțială a poliţei şi de retragere eşalonată de numerar.

În plus, asiguratul poate opta pentru asigurarea suplimentară de accidente şi sănătate, care acoperă decesul persoanei asigurate survenit în urma unui accident, spitalizarea şi intervenţiile chirurgicale din accident, persoana asigurată fiind în caz de asigurare de accident contractantul poliţei sau asiguratul principal.

Asigurarea mixtă de viaţă Benefit poate fi utilizată şi ca instrument de economisire, produsul incluzând o componentă de investiţie a excedentului. Benefit oferă posibilităţi de investiţii denominate în RON în diferite fonduri, administrate de Concorde, Credit Suisse şi Pioneer Investments. 90% din valoarea excedentului de dobândă obţinut din investirea rezervei poliţei, este alocat poliţei sub formă de participare la profit şi este reinvestit odată cu rezerva poliţei, astfel încât valoarea participării la profit se majorează în fiecare an.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii