RECLAMATII BANCI | Educatie financiara

Care este procedura de stergere din Biroul de Credit?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-08-26 13:37

"Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit (BC).
In urma cu ceva timp am vrut sa accesez un credit de nevoi personale si m-am lovit de o problema. Inscriere in BC. Mentionez ca nu am stiut de aceaste problema si nici nu am fost instiintata in prealabil despre consecinte sau alte neplaceri produse de raportarea la BC. Suma este achitata. Ce as pute face si cum se procedeaza?", intreaba un cititor pe site-ul Reclamatiibanci.ro.

Raspuns

Procedura de stergere din Biroul de Credit este simpla si gratuita: faceti o cerere de stergere a datelor direct la banca sau IFN-ul care v-a raportat sau prin intermediul aplicatiei de pe site-ul Birouldecredit.ro.

Daca banca sau IFN-ul va refuza stergerea, adresati-va la la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), pe site-ul oficial al institutiei: www.dataprotection.ro.

Iar daca si de la ANSPDCP primiti raspuns negativ, atunci trebuie sa adresati o plangere la Protectia Consumatorilor, pe care o puteti face simplu, online, pe site-ul ANPC.ro.

Procedurile de stergere din Biroul de Credit sunt simple si nu va costa nimic. De altfel, nu va recomand sa apelati la diverse persoane, avocati sau firme care va pot pacali cu promisiuni false ca va pot sterge din Biroul de Credit.

Vezi aici raspunsul integral

Probleme cu banca? Scrie-ne aici si te ajutam!

Comentarii

Sorin
Stergerea din biroul de credite si riscuri
Buna seara, As dori sa ma interesez si eu cum as putea fi sters din BC daca deja eu am poprire pe salariu catre un birou executor. Si daca exista riscuri,cum am citit pe mai multe forum-uri, precum ca nu as mai putea accesa vreun credit de la anumite banci daca am ales solutia aceasta. Precizez ca am incercat sfaturile de mai sus,pentru cererea de la banca, nu se mai poate ca deja e la un birou executor si pe aplicatia birouldecredit.ro imi da eroare la inrolare. Ma puteti ajuta va rog cu mai multe sfaturi? Trebuie sa fac o cerere catre biroul de credit la office-ul lor in care sa scriu ca doresc stergerea datelor mele? Odata sters, daca reusesc, mai pot accesa vreun credit? Va multumesc!

mareas liviu nelu
stergere din biroul de credit


mareas liviu nelu
stergere din biroul de credit
doresc stergerea din biroul de credit in baza unei sentinte judecatoresti

Andrei Andriesei
Ce gainar esti :))
Cica : haideti la mine :)) Pai tu ceri bani mai multi decat cere o firma specializata in asa ceva, magarule!



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiara



Blocarea profitului din criptomonede in Blockchain este o metoda de frauda online

"Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit bani înainte că mam săturat de minciuni și înșelat, vă mulțumesc de înțelegere și aștept răspuns", intreaba un cititor. "La fel prescriu mai detalii

Geolocalizarea, o masura de protectie impotriva fraudelor luata de ING Bank

ING Bank adopta o masura de protectie impotriva fraudelor online si cu cardul, in premiera pe piata bancara din Romania: geolocalizarea. Prin acest nou serviciu, disponibil in aplicatia Home Bank, ING detecteaza tranzactiile bancare facute de fraudatori, cu detalii

Mama mea de 74 de ani a facut 10 credite la IFN-uri si acum are de platit dobanzi de 4.000 de lei din pensia de 2.300 de lei. Ce pot sa fac?

„Mama mea, in varsta de 74 de ani, cu afectiuni neuronale nediagnosticate legal (pentru ca refuza un control ce ar putea duce la internarea ei, are 9 pisici de crescut) m-a anuntat ca a contractat peste 10 credite de la 10 IFN-uri si are de platit 4.000 de lei pe luna doar dobanzi din detalii

Am luat 38 de milioane de la Credit Prime si platesc in fiecare luna 13 milioane. E normal?

„Buna ziua am luat 38 de milioane de la credit prime și plătesc pe fiecare luna 13 milioane ce banca este asta am salariu de 2300 eu din ce mai trăiesc am un copil mic nu se gândesc Ei vor să plătesc atât mult nu se poate așa ceva sincer eu in 24 de luni detalii

 



 

Ultimele Comentarii