BURSA | Ultima Ora

BVB introduce un nou program pentru Market Makeri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-07-06 10:00

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) continua sa aduca noi solutii pentru a-i stimula pe investitorii de retail sa tranzactioneze, iar una dintre aceste solutii vizeaza reducerea comisioanelor de tranzactionare, se arata intr-un comunicat al BVB, in care se mai precizeaza urmatoarele:

"Astfel, incepand de luni, 6 iulie 2015, BVB introduce un nou program pentru Market Makeri menit sa stimuleze activitatea de tranzactionare.

Una dintre cele mai importante componente ale acestui program le vizeaza stimularea clientilor Market Maker-ilor pentru realizarea mai multor tranzactii intraday cu actiunile pentru care brokerul lor este Market Maker.

Ca parte a noului program si ca un stimulent pentru contributia la stimularea lichiditatii, Market Maker-ii pot primi stimulente pentru tranzactiile efectuate pe contul lor, daca indeplinesc anumite obligatii privind ordinele de cumparare si vanzare pe care le plaseaza.

Noul program aduce, de asemenea, o noua abordare a Market Maker-ilor, astfel ca un broker poate opta fie pentru a fi Market Maker Clasic, sau Super Market Maker pentru o anumtia actiune. Super Market Maker-ul va plasa ordine de tranzactionare (cumparare/vanzare) pentru un volum mai mare de actiuni si pentru o perioada mai mare de timp decat cele plasate de Market Maker-ul Clasic si va plati comisioane de tranzactionare la jumatate fata de cel aplicat Market Maker-ului Clasic.

Actiunile din indicele BET-XT, precum si actiunile Erste Bank (EBS) si Ropharma (RPH) sunt cele pentru care un broker poate fi Market Maker, dar, la cerere, BVB poate include pe lista si alte actiuni din componenta indicelui BETPlus. BVB va evalua programul dupa 6 luni, in vederea ajustarii/ extinderii corespunzatoare.

Astfel, prin intermediul acestei noutati introduse de BVB, investitorii vor gasi mai usor o contraparte daca vor sa cumpere, sau sa vanda actiuni pentru care exista un Market Maker.

Mai multe informatii despre noul program si parametrii pentru Market Maker-i pot fi accesate pe website-ul BVB."

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii