BANCI | Ultima Ora

BCR lanseaza programul de rate fara dobanda la orice magazin pentru cardurile de credit

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-11-29 08:29

La o saptamana dupa ce BRD a lansat cardul de credit cu optiunea de plata in rate fara dobanda la orice magazin din tara si strainatate, nu doar la cele partenere, BCR ofera acum acelasi beneficiu si pentru propriile carduri de credit.

Alte trei banci romanesti (CEC Bank, Garanti Bank si OTP Bank) ofera pentru cardurile lor de credit aceeasi optiune de rate fara dobanda, la orice magazin, nu doar la cele partenere, cum este cazul cardurilor de credit ale Bancii Transilvania sau Raiffeisen Bank.

Bancile aveau pana acum optiunea de plata in rate fara dobanda doar la magazinele partenere unde erau instalate POS-uri la care se efectau cumparaturile in rate cu cardul.

In cazul cardurilor de credit BCR, pentru cumparaturile de peste 200 de lei, utilizatorii acestora pot alege sa ramburseze produsele in mai multe rate cu dobanda 0%, la alegere intre 3 si 12, in functie de valoarea tranzactiei.

Mai exact, se poate opta pentru maxim 3 rate fara dobanda pentru cumparaturile cu valori intre 200 si 1.000 de lei, maxim 6 rate pentru valori intre 1.000 si 2.000 de lei si pana la 12 rate pentru cumparaturi mai mari de 2.000 de lei.

Cardurile de credit BRD au optiunea de 6 rate fara dobanda, oriunde in lume, pentru orice suma mai mare de 200 de lei, iar promotinal pana la finalul lunii ianuarie ofera rate extinse pana la 18 luni. (vezi aici detalii)

Trei banci romanesti mai emit astfel de carduri de credit cu plata in rate oriunde, nu doar la comerciantii parteneri:

1. CEC Bank, care ofera un card de credit cu optiunea de plata in rate fara dobanda, la orice comerciant, atat in tara cat si in strainatate, numarul ratelor fiind intre 3 si 12, in functie de suma utilizata.

2. OTP Bank, care are un plan de rambursare in 6 rate, atat pentru cardurile de credit MasterCard cat si pentru cele Visa.

3. Garanti Bank, care ofera detinatorilor de Bonus Card posibilitatea de a plati in maxim 3 rate oriunde in lume si in 12 rate in magazinele din tara.

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  Raiffeisen Bank  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  TBI Credit IFN  Garanti BBVA  CEC Bank  comision POS  carduri de credit  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii