BANCI | Ultima Ora

Bancpost doneaza 10.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-09-19 16:00

Bancpost continuă să se implice în mod activ în susținerea valorilor culturale românești și se alătură subscripției naționale inițiată de Guvernul României și Ministerul Culturii pentru achiziția operei „Cumințenia Pământului”, cu o donație de 10.000 de euro, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneza urmatoarele:

“<Cumințenia Pământului> este o operă valoroasă și un simbol național al moștenirii culturale. Aducerea în patrimoniu public a acestei sculpturi se poate poate face printr-un demers comun, la care Bancpost a aderat și pe care îl susține la nivelul întregii organizații. Suntem onorați să facem parte din acest proiect și să putem contribui mai departe la întărirea sentimentului de mândrie națională”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing și Comunicare.

Susținerea acestui proiect cultural face parte dintr-o serie de acțiuni pe care Bancpost le desfășoară la nivel național pentru promovarea culturii și artei, acțiuni reunite în cadrul platformei #bancpostpentrucultură.

Aura Toma, Director Executiv Marketing și Comunicare la Bancpost
Aura Toma, Director Executiv Marketing și Comunicare la Bancpost

Achiziţia operei „Cuminţenia Pământului” prin subscripţie publică este unul dintre cele mai importante proiecte naţionale care poate crește solidaritatea în societate și respectul pentru valorile culturale românești. Programul încurajează companiile private și persoanele fizice să susțină prin donații achiziția operei de artă. Donațiile pot fi făcute până la data de 30 septembrie.

Despre Bancpost

Bancpost este o bancă universală importantă, cu o prezență de 25 de ani pe piața locală și o rețea de 147 de unități și 7 centre de afaceri. Banca deservește aproximativ 1 milion de clienți corporativi, de retail și instituționali, pentru care oferă o gamă variată de produse și servicii financiare.

Bancpost este totodată unul dintre liderii pieței locale de carduri și a dezvoltat rețele extinse de peste 530 ATM-uri, 6.100 POS-uri și 190 de terminale automate de plată (APS-uri) care oferă acces comod și permanent la serviciile băncii.

Bancpost este partenerul exclusiv al American Express în România, fiind de asemenea și reprezentant VISA și MasterCard. Având în vedere angajamentul său de a sprijini performanța și valorile românești, Bancpost a devenit sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal începând din 2015.

Taguri: cont online  

Comentarii

Fireman
Camatari
Dați ca aveți destul de unde ați furat,si furați prin camătă ordinara



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii