Profile Bancheri din RomaniaOlivier Floris

Director General

BNP Paribas Personal Finance l-a numit, in ianuarie 2013, pe Olivier Floris, director general al Cetelem România, ca urmare a încheierii mandatului lui Gilles Zeitoun.

Olivier Floris a ocupat anterior funcţia de Director al Diviziei pentru Credite de Consum al BNP Paribas Egipt. În perioada mai 2006 - decembrie 2012 acesta a activat în mai multe funcţii de conducere în cadrul grupului BNP Paribas, respectiv Manager pentru Dezvoltare Corporativă – BNP Paribas, și Director de Operaţiuni pentru ţările din Regiunea Mediteraneană – BNP Paribas Personal Finance.

“Grupul BNP Paribas Personal Finance va continua să aplice în România strategia de consolidare a poziţiei de lider al pieţei de profil. Obiectivele mele pe termen scurt şi mediu sunt legate indisolubil de creşterea volumului de credite acordate, de diversificarea produselor de finanţare destinate consumatorilor şi, nu în ultimul rând, de menținerea unei oferte de servicii financiare responsabile, adaptate nevoilor şi bugetelor clienţilor din România”, a declarat Olivier Floris, noul director general al Cetelem România.

Olivier Floris este licențiat al École Polytechnique şi al École nationale des ponts et chaussées din Franţa şi deține un titlu de Master în Economie la London School of Economics. A ocupat diverse poziţii în cadrul Ministerului de Finanţe francez şi este angajat al grupului BNP Paribas din 2006.

Vezi si alte profile - Cetelem
Vezi profile alta banca

 

Ultimele Comentarii

 • mda

  @Isa .. poate tu intri in "recesiune"... eu zis ca vezi in DEX ce inseamna recesiune si sa vezi cum ... detalii

 • BANCA ROMANEASCA

  Singura banca care o doare-n cot de clienti si nu a propus nicio conversie. Va rugam daragi ... detalii

 • Securitate si comisionare

  De acor dc a nu vor fi atat de mari comisioanele dar nu cred ca TPP-urile nu vor mai comisiona de ... detalii

 • Buna masura sa bagi economia in recesiune!

  Nu pricepi ca daca intra in faliment cateva banci intram si noi in recesiune? oricum creditarea va ... detalii

 • mda

  De trei ori mai ridicata decat profitul DECLARAT al bancilor. Profitul REAL este scos din Romania ... detalii