Profile Bancheri din RomaniaCristina Gencarau

director general

Începând cu 1 ianuarie 2015, Cristina Gencărău a fost numită Director General al RBS România, capacitate în care va coordona activităţile reziduale referitoare la închiderea băncii în România, după migrarea clienţilor persoane juridice la UniCredit Ţiriac Bank. Anterior acestei poziţii, a fost Director Operaţiuni Persoane Juridice în perioada 2008-2010, iar mai apoi Director Operaţiuni, preluând şi responsabilităţile pentru divizia Operaţiuni Persoane Fizice.

Cristina Gencărău s-a alăturat echipei RBS România (anterior ABN AMRO România) în urmă cu 19 ani, fiind printre primii angajaţi ai acesteia - la vremea aceea - una dintre primele reprezentanţe ale unei bănci străine în România. Cariera sa profesională şi experienţa impresionante sunt strâns legate de istoria locală a instituţiei bancare.

Cristina Gencărău a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 1983. Ulterior, a urmat diverse cursuri de leadership şi de specialitate în cadrul Barclays Bank London, SWIFT Paris şi ABN AMRO Spania şi deţine, de asemenea, un Mini MBA în Finanţe-Bănci obţinut de la Cheney Court, Marea Britanie.

Vezi si alte profile - RBS Bank
Vezi profile alta banca

 

Ultimele Comentarii

 • loan

  Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită ... detalii

 • Imprumut bancar

  Buna ziua,lucrez de 4 ani in Germania dar nu la aceiasi firma,pot lua un credit daca nu am contract ... detalii

 • Frectie

  Zic si ei ceva (FMI si BNR) pentru a isi justifica existenta. Nu am si nu avem nevoie de ... detalii

 • maiestrie

  Un articol foarte documentat!Ati facut o varza amestecând ordinul cu judecatoria, cu ... detalii

 • Brd

  Nu platesti si gata. E o datorie mult prea ... detalii