ASIGURARI | Ultima Ora

ASF a selectat patru noi sefi de serviciu, dintre 90 de candidati

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-07-03 11:09

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunta intr-un comunicat ca a finalizat procesul de recrutare pentru cele patru posturi de șef serviciu scoase la concurs, pe data de 29.04.2015, cu participare atât internă, cât şi externă.

Pentru ocuparea pozițiilor vacante s-au înscris la concurs, în total, 90 de candidați. După desfăşurarea interviurilor socio-profesionale au fost desemnaţi următorii câştigători:

- Adriana Mihaela Matache - Șef Serviciu la Serviciul Actuariat şi Analiză de Piață - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Asigurări – Reasigurări

- Cosmin Florin Păunescu - Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudențială - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Instrumente şi Investiții Financiare

- Cătălin-Gabriel Gingașu - Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Intermediari în Asigurări - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Asigurări – Reasigurări.

Postul de Șef Serviciu la Serviciul Control Pensii Private - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Pensii Private - nu a fost ocupat întrucât niciunul dintre candidați nu a fost declarat câstigător în urma susținerii interviului socio-profesional. Prin urmare, procesul de recrutare pentru această poziție va fi reluat la o dată care va fi comunicată ulterior.

Repere profesionale ale candidaților declarați câștigători

Adriana Mihaela Matache - Șef Serviciu la Serviciul Actuariat şi Analiză de Piață - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Asigurări – Reasigurări.

Doamna Adriana Mihaela Matache are o experiență de 11 ani în domeniul actuariatului și al auditului. În ultimii 6 ani a ocupat poziții de management (auditor manager, manager, senior manager), a coordonat echipe și proiecte complexe în cadrul Ernst&Young și PricewaterhouseCoopers. Doamna Matache a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori.

Cosmin Florin Păunescu - Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudențială - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Instrumente şi Investiții Financiare.

Domnul Cosmin Florin Păunescu are o experiență de 15 ani în domeniul serviciilor financiare, cu precădere pe piața de capital. Și-a început cariera în cadrul Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare (CNVM) unde a fost supraveghetor piețe reglementate și director al Direcției Autorizare și al Direcției Organisme de Plasament Colectiv. Ulterior a ocupat poziții de top management în mai multe companii care activează în domeniul investițiilor financiare (Președinte/Director general la SAI KD Investments Romania, Director al SSIF Finans Securites, Director Executiv Investiții la Prima Pensie Fond de Pensii). Din 2007 a fost consilier la Cabinetul Președintelui la CNVM, respectiv la ASF și responsabil piețe reglementate la ASF. Domnul Păunescu a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori.

Cătălin-Gabriel Gingașu - Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Intermediari în Asigurări - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Asigurări – Reasigurări.

Cu o experiență de 17 ani în domeniul asigurărilor, domnul Cătălin-Gabriel Gingașu a ocupat atât poziții de execuție, cât și posturi de conducere în cadrul mai multor societăți și brokeri de asigurare: inspector asigurări/economist la ASIBAN, Director executiv la Star Express Broker de Asigurare, Director agenție în cadrul societății Uniqua și Account Manager la GrECo JLT Romania Viena GmbH. Este licențiat al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii