IFN | Cariera

Angajatii Provident au facut 6,3 milioane de vizite la clienti in 2018

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-02-07 09:07

Angajaţii Provident au parcurs, in 2018, 7,7 milioane de kilometri şi au efectuat aproape 6,3 milioane de vizite concretizate la domiciliul clientilor, anunta Provident intr-un comunicat de presa prilejuit de primirea certificarii de Angajator de topj (Top Employer).

Comunicatul Provident

Provident Financial România primeşte certificarea de Angajator de Top

Unul dintre cei mai mari angajatori britanici din România, cu o vechime de aproape 13 ani pe piaţa din ţara noastră, Provident Financial România a primit pentru prima oară certificarea de Angajator de Top, singurul angajator din zona financiar-bancară şi nebancară certificat pentru 2019.

,,Piaţa muncii a ajuns poate la cel mai înalt şi, totodată, tensionat nivel de până acum şi este nevoie, mai mult ca niciodată, ca toate companiile să-şi depăşească limitele pentru a le oferi angajaţilor un mediu de lucru competitiv, relaxant şi pozitiv. Ce înseamnă asta pentru Provident? Că ne dăm silința de fiecare dată ca experienţa la locul de muncă să fie naturală – gătim şi vindem mâncarea ca să strângem bani pentru cauze sociale şi, în acelaşi timp, facem analize complexe şi dezvoltăm politici de creditare. Avem program de lucru flexibil şi posibilitatea de a lucra de acasă, dar şi un departament dedicat pentru dezvoltarea angajaţilor. Cred că asta înseamnă să fii angajator de top – să ai angajaţi care excelează şi ca profesionşti, şi ca oameni’’, a declarat Marius Ciurariu, director de Resurse Umane, Provident Financial România.

Certificarea de Angajator de Top este acordată de Top Employer Institute din Olanda, cel mai prestigios institut din domeniu şi are la bază un proces riguros de evaluare a tot ceea ce înseamnă o companie la nivel de resurse umane: procese, politici şi punerea acestora în practică.

Evaluarea vizează strategia de resurse umane, programele de învăţare şi dezvoltare, cultura organizaţională, tehnologia folosită şi beneficiile oferite angajaţilor. Provident este singurul IFN din România care a primit această distincție.

,,Angajaţii noştri parcurg anual milioane de kilometri şi fac milioane de vizite la domiciliul clienţilor. Anul trecut, de exemplu, toţi angajaţii Provident au parcurs 7,7 milioane de kilometri şi au efectuat aproape 6,3 milioane de vizite concretizate. Modelul nostru de business înseamnă implicare, multă muncă şi satisfacţie pe măsură. Înțelegem că putem avea succes doar dacă oamenii noștri au timp pentru pasiunile lor și, în același timp, îşi iau energie pozitivă de la birou. Asta înseamnă să fii un angajator de top’’, a declarat Viktor Boczán, Country Manager Provident.

Portretul robot al angajatului Provident

Certificarea Top Employer a fost un bun prilej pentru a face un ,,portret robot’’ al angajaţilor Provident.

Astfel, poate contrar așteptărilor, media de înălţime în companie este circa 1,70 m și 75% dintre angajații Provident sunt femei.

În plus, culoarea preferată este albastru, deşi nu este şi culoarea ochilor predominantă în companie.

Două treimi dintre angajaţi au ochii căprui, o cincime au ochii verzi şi unul dintre ei are ochii de culori diferite, adică e ceacâr.

Cu toate că majoritatea angajaţilor Provident sunt femei, sportul care a primit cele mai multe voturi, din partea a aproximativ 25% dintre angajaţi, este fotbalul.

Desigur că există şi angajaţi care preferă tenisul, gimnastica, patinajul artistic sau cum ne-a spus unul dintre colegi, ,,adulting’’, adică ,,un sport extrem, în care încerci să te comporţi ca un adult responsabil.

Preferinţele muzicale sunt diferite în funcţie de zonă – angajaţii din teritoriu preferă muzica uşoară, în timp ce o treime din cei din sediul central ascultă rock.

Când vine vorba despre genul preferat de film, 25% dintre angajaţi au ales comediile, dar sunt şi colegi cărora le plac filmele horror, cele istorice sau cele psihologice.

Călătoriile sunt hobby-ul preferat pentru 40% dintre angajaţi, însă există şi colegi cu pasiuni mai de ,,nişă’’ – arta vitraliilor, origami, design vestimentar, aeromodelism sau karaoke.

În ceea ce priveşte semnele zodiacale, există un oarecare echilibru. Zodia cu cei mai mulţi nativi este Săgetătorul, iar Fecioarele, Racii, Leii sau Gemeni înregistrează acelaşi procentaj, în jur de 10%.

Pentru mulţi destinaţia preferată de vacanţă este cea care îi face să se simtă relaxaţi, să se bucure se bucure de timpul petrecut alături de familie - la munte, la mare, la bunici sau în localitatea natală. Cele mai apreciate destinaţii de vacanţă sunt Grecia, Turcia, Spania, Italia sau Dubai.

Unii dintre angajaţii Provident nu sunt angajaţi cu normă întreagă, fie pentru că au avut un alt serviciu înainte de a deveni Providentişti, fie pentru că s-au angajat în altă parte între timp. Câţiva dintre ei au chiar locuri de muncă interesante, cum ar fi: acvarist, factor poştal, geograf, chimist, învăţător sau creator de bijuterii.

De altfel, cel mai tânăr angajat Provident are 19 ani şi s-a angajat la noi în luna octombrie a anului trecut, chiar înainte să împlinească 19 ani. La polul opus, seniorul companiei este o reprezentantă de vânzări din Braşov în vârstă de 75 de ani care s-a alăturat companiei în decembrie 2015.

Provident Financial România are în acest moment peste 2.300 de angajaţi, în toate regiunile ţării, care servesc peste 200.000 de clienţi.

Comentarii

Ionut
Angajator de top... Doar in hartii
Angajator de top doar in hartii... Verificati cate procese au cu angajatii!



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii