ASIGURARI | Cariera

Adrian Mitroi si Bogdan Dumitrescu, numiti de ASF in conducerea Fondului de Garantare a Asiguratilor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-08-20 17:50

ASF a desemnat trei membri în CA al Fondului de Garantare a Asiguraților (comunicat de presa al ASF):

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a numit în cadrul ședinței din data de 19 august 2015 trei dintre membrii Consiliului de Administrație al Fondului de Garantare a Asiguraților (FGA).

FGA s-a constituit în data de 27.07.2015, conform prevederilor Legii nr.213/2015, ca persoană juridică de drept public, administrată de un Consiliu de Administrație format din cinci membri. Dintre aceştia, trei membri sunt desemnaţi de către ASF, inclusiv preşedintele, iar doi membri sunt numiţi de către Ministerul Finanţelor Publice (în curs de desemnare).

Pentru ocuparea celor trei poziţii în CA al FGA au fost depuse 21 de candidaturi, toate declarate eligibile, iar alegerea membrilor s-a făcut prin vot exprimat pe buletine. Preşedinte al Consiliului a fost numită doamna Carmen Daniela Radu, ceilalţi doi membri ai Consiliului de Administrație al FGA fiind domnul Adrian Mitroi și domnul Bogdan Dumitrescu.

Domnul Adrian Mitroi este lector universitar în cadrul ASE și analist economic, cu o bogată experiență academică și profesională în banking de investiţii şi comercial, consultanţă financiară și management.

De-a lungul carierei sale profesionale, domnul Adrian Mitroi a ocupat printre altele poziția de Director Financiar executiv la Nextebank (2007-2014), de Director Regional la Bancpost (2005-2006), precum și de Ofiţer de investiţii/Economist Şef în cadrul Fondului Româno-American de Investiții (1997 – 2002).

Domnul Bogdan Dumitrescu este economist cu o vastă experiență (25 de ani) în domeniul financiar-bancar și al asigurărilor, cu specializări în managementul riscului, al asigurărilor împotriva dezastrelor, al gestionării riscurilor de catastrofe naturale, precum și al actuariatului.

Printre cele mai reprezentative poziții pe care le-a ocupat se numără cea de CEO și fondator al companiei BJD Reinsurance Consulting LLC (New York, 2009 - prezent), de Actuar Senior la Caisse Centrale de Réassurance CCR (Paris, 1997 - 2013) sau de Business Analyst la Van Breda Insurance & Reinsurance Brokers (Paris, 1993 - 1996).

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii